Lad os lave jeres hjemmeside

Jeres hjemmeside er jeres ansigt på nettet

Slip for alt bøvlet

Har I ikke tid eller lyst til at sætte jer ind i hvad domæne, webhotel, CMS og SEO står for? Men går I op i at både tekst og layout på jeres hjemmeide er professionel og brugervenlig for jeres besøgende?

Vi laver websites med indhold, og vi står for projektstyringen fra start til slut, så alt I skal gøre er at sætte tid af til et møde og godkendelse af tekster og andet indhold.

Vi tilbyder tre faste pakker med mulighed for tilkøb, da vi synes det er den letteste og mest overskuelige måde for jer at vælge og vide præcis, hvad I får. I får også en letforståelig manual med, så I let kan rette og tilføje indhold senere.

Måske har I allerede en hjemmeside, men synes den trænger til et brush-up. Måske har I brug for mere eller mindre end vores pakker tilbyder. Hvis I ikke synes, I passer ind i en af vores 3 pakker, så kontakt os, så finder vi en løsning, der passer til jer.

Inklusiv tekst og layout

Vi laver hjemmesider inkl. indhold – dvs. med tekster skrevet af en professionel tekstforfatter, som skriver på både dansk og engelsk. De grafiske elementer står vores grafiske designer for.

Vi er ikke teknikere, vi taler ikke i tekniske termer eller bruger underlige forkortelser. Vi taler til jer i øjenhøjde og prøver ikke at sælge noget, I ikke har brug for. Og er I alligevel nysgerrige på, hvad de forskellige forkortelser står for, så tag et kig i vores ordliste her.

Vores styrker er, at vi ved en helt masse om brugervenlighed, vi kan skrive gode tekster, og vi har styr på det grafiske, så jeres site bliver professionelt og rammer jeres målgruppe lige i øjet.

Og har I selv teksterne men mangler en tom hjemmeside at lægge dem på, så kan vi også hjælpe med det – og eventuelt give dem en gang korrektur, hvis I synes, der er behov for det.

Vi tager os af alt (næsten)

Vi tager os af tekst, layout og selve opsætningen af jeres hjemmeside.

Alt I skal gøre er*:

– Kig på vores pakker og vælg den, der passer til jeres situation. Kig også på Produkter og priser.

– Kontakt os og find tid i kalenderen til et møde på cirka 1½-2 timer.

– Godkende tekster om jeres virksomhed.

– Godkende layout og evt. billeder og logo.

– Allerede et par uger efter første møde kan I have en elegant hjemmeside med indhold og grafik på plads.

*Forudsætter at I har købt domæne og webhotel. Hvis ikke kan vi let guide jer igennem det.

*priser er ekskl. moms

Ordliste

Hvad betyder SEO, CMS, domæne, responsivt design?

CMS
CMS står for Content Management System. Det er det system, der bruges til at redigere i en hjemmeside og lægge nyt indhold ind.
Domæne
Et domæne er din adresse på internettet. Dit domænenavn slutter enten på en landekode .dk eller f.eks. på .org, som står for organization og som bruges til organisationer. Internationale hjemmesider ender tit på .com, som står for ‘commercial’.
Plugins
Plugins er små funktionaliteter, man kan downloade til WordPress, der kan øge funktionalitet på sitet. F.eks findes der plugins til kontaktformularer, til at modvirke spam, til at hjælpe med SEO og så videre. Nogle temaer har mange af de funktionaliteter indbygget allerede.
Responsivt design
Responsivt design dækker i virkeligheden over et hjemmesidedesign, der er responsivt dvs. kan tilpasse sig. Og her tales om at tilpasse sig smartphones og tablets. Så hjemmesiden ser godt ud og er tilpasset de forskellige enheder.
SEO
SEO står for Search Engine Optimization: søgemaskineoptimering. Det dækker over, at man ved bl.a. at skrive de rigtige ord i beskrivelsen af de forskellige sider, der findes på en hjemmeside, kan sørge for at siden kommer højere op, når der søges i Google. Man skal kende sine kunder og vide, hvilke ord de søger efter for at lave god SEO.
Server
En server er et program eller en computer, der lagrer data på internettet, som andre computere kan tilgå. En server står ofte i et serverrum og skal servicere andre computere og brugere i modsætning til en privat computer, som bruges aktivt.
SoMe
SoMe står for Social Media, altså de sociale medier som f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn. At disse medier bliver kaldt ’sociale’ betyder at brugerne kan interagere med hinanden på dem.
URL
URL’en er den adresse der skrives i browservinduet – f.eks. https://contentcom.dk/
UX
UX står for User Experience. Altså brugervenlighed, hvilken oplevelse brugerne har f.eks. med en hjemmeside. Er det til at finde rundt, er teksterne skrevet i et sprog, man forstår, bliver man guidet hen til den information, man har brug for?
Webhotel
Et webhotel er en server, hvor en udbyder udlejer plads til dig. Serveren fungerer som et hotel, og dit domæne er i det her billede det samme som et værelse på hotellet.
Websted eller website
Et websted eller et website er et andet ord for en hjemmeside.
Wordpress
Wordpress er et gratis CMS (content management system) egentlig udviklet til bloggere. I dag bruges det til mange hjemmesider. For at hjemmesiden får et flot layout, skal man bruge et tema. Der findes mange gratis temaer, men de fleste er svære at få til at se ud, som man gerne vil. Derudover kan man hente ’Plugins’ ned og installere.