Tekstforfatning til alle formål

Vi skriver tekster til og om jeres virksomhed

tekstforfatning på dansk eller engelsk Content Communications

Tekstforfatning

Vi skriver professionelle tekster for jeres firma til jeres hjemmeside, brochurer eller som nyheder. Vores tekstforfatter har over 10 års erfaring og skriver både på dansk og engelsk.

Tekster til hjemmesider er naturligvis SEO-tekster, dvs. søgemaskineoptimerede så de hjælper din hjemmeside med at blive fundet af de rigtige kunder.

Sammen med jer kommer vi frem til de rigtige ord og formuleringer, der på den helt rigtige måde fortæller jeres virksomheds unikke værdier, produkter og services.

Vi kan også stå for nyhedsformidling på hjemmeside, sociale medier eller som pressemeddelelser til relevante medier. Læs mere her.

Fysiske produkter

Er I et mindre eller mellemstort firma, der ikke har jeres egen skribent eller kommunikationsmedarbejder, så kan vi tilbyde at være jeres forlængede arm.

Vi laver tekster og layout til alt fra profil- og produktbrochurer, skilte, restaurantmenuer, hjemmesider, magasiner og bøger.

Vores dygtige grafiker kan tage sig af opsætning af jeres materiale. Læs mere her. Tag fat i os og fortæl os om opgaven, så vil vi glæde os til at hjælpe jer med det.

Brochurer inkl. tekst og layout Content Communications
Tekster på engelsk, skriv på engelsk, Content Communications

Tekstforfatning på engelsk

Har du brug for tekster eller en hel hjemmeside på engelsk, så kan vi tekstforfatte på engelsk.

Vi tilpasser altid teksterne, så de passer til et engelsktalende publikum.

Vores skribent skriver både på engelsk og dansk, og vi sikrer, at du ikke ’bare’ får en oversættelse, men en genskrivning af teksten på engelsk, så det ikke lyder oversat.

Korrekturlæsning

Har I en hjemmesiden, en brochure eller et andet produkt, som I egentlig er glade for, men som trænger til en korrekturgang?

Det er ærgerligt, hvis teksten på firmabilen, i brochuren eller på hjemmesiden har fejl eller er formuleret forkert. Vi hjælper gerne med at sikre, at al kommunikation fra jeres virksomhed er professionel.

Vi skriver teksterne fra bunden, eller vi læser korrektur på både dansk og engelsk på allerede skrevne tekster – fra hjemmesider til profilbrochurer.

Korrekturlæsning på dansk og engelsk, Content Communications
 

Hjemmesidetekster
Nyheder til hjemmeside og sociale medier
– Tekster til profil- og produktbrochurer
– Professionelle præsentationer
Interviews og artikler til magasiner og aviser
– Tekster til markedsføring f.eks. på de sociale medier
– Formulering af virksomhedens unikke værdier
– Udformning af mission, vision og kommunikationsstrategi for virksomheden
– Professionel grafiker laver layout, hvis I ønsker det