Hjemmesider tekstforfatning Content Communications
tekster dansk engelsk Content Communications
Hjemmesider inkl. indhold Content Communications
Layout tekster brochurer Content Communications

Om Content Communications

Jeg hedder Stine, og i 2016 stiftede jeg Content Communications, som er et lille kommunikationsfirma i Aarhus. Vi tilbyder tekstforfatning på dansk eller engelsk eller hjemmesider med ‘hele pakken’ inkl. prof. layout og tekster. 

Hos Content Communications står ordet ’content’ både for indhold og for at være glad og tilfreds. Vi er venlige og imødekommende – og helt nede på jorden. Og vi vil gerne have at vores kunder er glade for samarbejdet med os.

Jeg arbejder med de bedste, jeg kender inden for grafisk design og fotografering. Vi har samme værdier og går op i hvert vores felt med hele hjertet. Vi vil ikke gøre tingene halvt. Og vi synes, at udtryk og indhold skal passe sammen for, at tingene går op i en højere enhed.

Vores stil hos Content Communications er overordnet set enkel, stilren og ’dansk’ i udtrykket, men vi lytter til vores kunder og skaber en visuel identitet, der passer til dem.

 

Hjemmesider og tekstforfatning i Aarhus

Content Communications tilbyder at lave elegante responsive og søgemaskineoptimerede (SEO) hjemmesider med alt indhold, dvs. tekster, layout og opsætning.

Det kan være svært at overskue hele processen med at opbygge en hjemmeside, og man kan være bange for at gøre noget forkert. Derudover kan det være svært at finde ud af, hvad der skal være på en velfungerende hjemmeside og hvordan indholdet skal struktureres.

Man kan vælge mellem tre pakker hos os og får et smukt design samt tekster skrevet af en professionel tekstforfatter. Det eneste, man selv skal gøre, er at tage et møde med os og så løbende godkende indhold.

Derudover kan vi hjælpe med tekstforfatning på både dansk og engelsk, korrekturlæsning, sprogversionering til engelsk af hele sitet (to flag), lave profil- og produktbrochurer (tekst og opsætning), designe logo, opsætte bookingformular til hjemmesiden, stå for professionel fotograf, lave små skrivekurser for medarbejdere o.a. Se mere under Produkter og priser.

 

Kontakt

Ring til mig på 30 74 34 81 eller skriv til stine@contentcom.dk og få et uforpligtende møde. 

CVR-nr.: 37 37 35 08

 

Jeg vil glæde mig til at høre fra jer!

Vores hold

Mød os her

Bente Lynderup

Bente Lynderup

Grafisk Designer

 

Bente er min tætte samarbejdspartner og en af de bedste grafiske designere jeg kender. Hun er eminent til at fange enhver virksomheds visuelle stil og videreformidle det på web eller print.

Bente har over 15 års erfaring fra henholdsvis reklamebureau og som in-house medarbejder i marketingafdelingen hos en stor international dansk modevirksomhed.

b-lynderup.dk

Marianne Langberg

Marianne Langberg

Fotograf

 

Marianne har en virkelig alsidig baggrund. Hun er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus, har derudover uddannet sig til grafisk designer i Berlin, er fotograf og synger i Aarhus Domkirke.

Hun arbejder både med indretningsdesign, grafisk design og som fotograf. Marianne har taget de fine billeder af mig her til sitet og er ‘husfotograf’ for Content Communications.

mariannelangberg.com

Stine Høj Østergaard

Stine Høj Østergaard

Tekstforfatter og webredaktør

 

Jeg har en kandidatgrad i engelsk og kommunikation fra Aarhus BSS og har arbejdet i modebranchen i 11 år som magasinredaktør, webredaktør, tekstforfatter og underviser.

Derudover har jeg også boet og arbejdet i engelsktalende lande i flere år og elsker det engelske sprog. I Content Communications forener jeg mine interesser for tekstforfatning, målrettet kommunikation og webdesign.

Stine@contentcom.dk